Siguran Siguran transport za sve vrste robe savremenim voznim parkom
Pouzdan 24 sata dnevno pratimo rute naših vozila i sve podatke važne za transport Vaše robe

O nama

Dobrodošli na oficijalnu prezentaciju specijalizovane firme za međunarodni, unutrašnji i zbirni transport. Kontinuiranim razvojem i uspješnim poslovanjem iz dana u dan povećava se broj zadovoljnih klijenata. Naš rad temeljen je praćenju i implementiranju trendova u transportu te intenzivnim ulaganjima u kontinuiranu modernizaciju. Jamčimo nepromjenjivost ugovorenih razina cijena u vremenskom razdoblju za koje su dogovorene.

Naša je misija biti firma koja se ističe svojom kvalitetom i brzinom usluge. Kako bismo to postigli, stvorili smo niz vrijednosti i procedura koje stavljaju naglasak na zadovoljavanje potreba klijenata visokom kvalitetom usluge i ljubaznošću zaposlenika te na korporacijsku kulturu koja se vodi visokim etičkim i profesionalnim standardima.

Provjerite zašto smo najbolji

Sigurnost
Sigurnost Vaše pošiljke, kao i Vaša pozitivna iskustva u poslovanju s Baždarević Transporti su neki od naših najvažnijih ciljeva. Imajući na umu da Vaša pošiljka od momenta preuzimanja do momenta uručenja prolazi kroz cijeli lanac transporta, djelimična ili potpuna oštećenja su i pored sve brige moguća. Imajući to u vidu posebnu pažnju smo obratili i na osiguranje robe u transportu.
Povjerenje
Povjerenje i poštovanje – među suradnicima i prema partnerima, osnova su svakog kvalitetnog poslovnog odnosa. Integritet i osobnost svakog pojedinca poštujemo, kao što uvažavamo različitost mišljenja, kultura i običaja. Promičemo otvorenu komunikaciju. Za ostvarenje naše vizije jednako su važni svaki proizvod, usluga i tržište, kao i svijest o tome da se naši suradnici i partneri mogu osloniti na nas te smo stoga odlučni u njegovanju i poticanju odnosa uzajamnog povjerenja i poštovanja.
Brzina
Pristupačna cijena i brzina isporuke su dvije ključne stvari koje Baždarević Transporte posebno izvdajaju. Naš vozni park, te specijalizovano osoblje dodatno doprinose kvalitetu naših usluga. Kontaktirajte nas, te se uvjerite u naš kvalitet.